SERVICIILE NOASTRE

Întreținere și service pentru compresoare de aer, rețele de tratare și transport aer comprimat. Revizii periodice pentru toate modelele de compresoare, indiferent de producător. Mentenanță programată pentru stațiile de compresoare. Verificarea pierderilor de aer din rețele de aer comprimat, proiectarea și eficientizarea lor pentru a reduce costurile cu energia consumată.

SERVICE COMPRESOARE

Oferim service si piese schimb pentru sistemele de aer comprimat. Compania pune accent pe seriozitate, rapiditate, acuratete, fiind puternic conectati la nevoile clientului. Flexibilitatea, disponibilitatea si promptitudinea sunt cuvintele de ordine in cadrul firmei.

REPARATII COMPRESOARE

Asiguram lucrari de intretinere si reparatii pentru urmatoarele tipuri de echipamente: Abac, Alup, Atlas Copco, Bauer, Becker, Boge, Bottarini, Ceccato, Compair, Demag/Compair, Demag/Wittig, Fiac, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Kaeser, Mahle,Mark, Mattei, Rietschle, Sullair, Tamrotor, Worthington Creyssensac. Dar si pentru alte marci.

COMERCIALIZARE COMPRESOARE NOI

Bottarini, Champion, Gentilin

PIESE DE SCHIMB

Va punem la dispozitie o gama variata de piese de schimb pentru compresoare , filtre de aer , filtre de ulei, filtre separatoare aer-ulei , filtre de retea, cartuse filtrante cu carbon activ , filtre separatoare apa-ulei , uleiuri si lubrifianti , pentru orice tip de compresor din stoc sau pe comanda.

COMERCIALIZARE COMPRESOARE SECOND HAND

DEPLASARE LA SEDIUL CLIENTULUI

La solicitarea clientilor ne putem deplasa oriunde in tara.